Neem een ​​pauze van sociale media: zet je Facebook uit | NL.DSK-Support.COM
Levensstijl

Neem een ​​pauze van sociale media: zet je Facebook uit

Neem een ​​pauze van sociale media: zet je Facebook uit

Of u zich zorgen maakt dat je steeds te obsessief of gewoon de behoefte voelen om een ​​pauze van de afleiding van Facebook te nemen bent, een social media hiaat is een geweldig idee zo nu en dan.

Hier is hoe je je Facebook-account tijdelijk uitschakelen...

Social media is uitgegroeid tot alles verterende voor veel mensen. Als je iemand die Facebook bezoekt, is de kans groot dat u waarschijnlijk matig tot sterk betrokken bij het posten, delen en surfen op palen en de profielen van uw vrienden. Soms wordt het allemaal net een beetje veel en een breuk in orde is. Het is in deze tijden dat het kan zijn om uw voordeel voor uw account te deactiveren. Hiermee wordt voorkomen dat berichten en posts zich opstapelen terwijl u weg bent.

Hoe kunt u uw Facebook-account tijdelijk uitschakelen

Van een Facebook-pagina, klikt u op het menu houden met pijl naar beneden. U vindt het in de rechterbovenhoek van de pagina. Een dropdown menu verschijnt. Selecteer 'accountinstellingen in dit menu.

Kijk voor het tabblad 'beveiliging. Het moet zich aan de linkerkant van de pagina. Klik op dit tabblad. Dit is waar u in staat om uw account te deactiveren zal zijn.

Zodra u het hebt geklikt 'tab beveiliging, vind en klik op' uw account te deactiveren. Je account moet dan worden uitgeschakeld.

Wat gebeurt er met je Facebook-account informatie?

Het is belangrijk op te merken dat alleen maar omdat je Facebook-account niet meer actief is, betekent dat niet dat je informatie niet langer op het internet. Telkens als je iets post op uw sociale media pagina's, is het nog steeds blijft hangen, zelfs nadat uw account is uitgeschakeld. Hoewel niet iedereen in staat zijn om het te vinden zou zijn en hoewel het misschien niet allemaal nog steeds zijn, zal resten nog steeds op de loer rond.

Dit is waarom je nooit alles wat je niet wilt dat de massa's om te zien zou moeten kunnen plaatsen. Vermijd het plaatsen van persoonlijke informatie. Dit is net zo goed voor uw veiligheid als voor identiteitsdiefstal doeleinden.

Hoe kunt u uw Facebook-account opnieuw te activeren

Wanneer u klaar bent om uw account opnieuw te activeren, zult u nodig hebt om in te loggen op Facebook met het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt om het te creëren. Je account, profiel en vrienden lijst zal alles er nog steeds zijn. Terwijl uw account wordt gedeactiveerd, zult u niet verschijnen op de pagina's van uw vrienden en zij zullen niet in staat zijn om u te vinden in een zoekopdracht, totdat uw account is geactiveerd. Alle andere informatie moet nog steeds intact en je kunt dan weer posten, delen en lezen van rechts waar je gebleven was.

Het nemen van een pauze van Facebook zo nu en dan is het geen slecht idee. Het zal u meer tijd met familie en vrienden en misschien zelfs verleiden u uit om deel te nemen aan activiteiten die niet een computer voor de verandering met zich meebrengen. U kunt zelfs blij met deze broodnodige en verdiende pauze.